Stappenplan Slank+

Gezond slank worden zonder een druppel zweet!

Met de juiste kennis, filosofie en geweldige resultaten.

Tot 40 cm afslanken in 10 sessies met een verbeterde gezondheid. Ja dat is mogelijk. Zonder je dagelijks eindeloos in het zweet te werken. Veel mensen zijn er van overtuigd dat gezondheid en welzijn op de eerste plaats komen maar weten niet op welke manier ze dit kunnen bereiken.

Het concept gaat uit van de schoonheid van binnen. Het in balans brengen van het lichaam, het ontgiften op gang brengen en verzuring opheffen. Dit alles in combinatie met een relaxed en welbehagen gevoel.

Niet hard trainen, maar op een lekkere gezonde manier bezig zijn. Een weldaad voor lichaam en geest met gerichte resultaten voor de gezondheid; vet wordt verminderd en het algehele welbehagen gaat omhoog. Maxuvite heeft dat allemaal in zich de 3-in-1 behandeling dit alles zorgt voor een verbluffend resultaat. “Het idee is heel eenvoudig en weinig belastend. Een strakker lichaam met een mooiere huid creëer je met 2x per week 60 minuten. Het zijn verschillende speciaal ontworpen technieken die worden ingezet voor dit concept. Om maximale resultaten te kunnen behalen.

Fase 1. EMS infra rood massage pads Maxuvite masseren doelgericht het belegde bindweefsel. De soepele pads zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt gedraineerd en werken in de diepte.

Mooie billen
Mooie billen krijg je met de juiste behandeling

20 pads met Thermogenese effect = De lichaam temperatuur wordt verhoogt.

Dit in combinatie met het EMS 4 pulse programma:

  1. Massage Prikkel openmaken (vet) cellen
  2. Massage pulse losmaken afvalstoffen
  3. Massage Kloppen draineren
  4. Zachte Massage Afvoeren draineren

Fase 2. Massage Short/ Band Maxuvite. Speciaal ontworpen short / band. Gemaakt van heel dun sterk anti bacterieel geweven massagestof. De short/band behoud de pads met aangebrachte voedende crèmes op hun plaats. Deze kan in overleg met je coach op de gewenste zone gelegd worden.

Cellulite Detox Ontzuring Behandeling

Fase 3. Bindweefsel massage met de Slimming Wave Mx3  kantelplaat

De gefaseerde bindweefsel massage techniek die het cardio vasculaire systeem activeert. Waardoor men hetzelfde effect krijgt als men een volledige work out zou doen. Liggen op de gewenste zone zonder oefeningen. Ontspannen met een welbehagen gevoel. Via ons lymfe systeem worden alle vet vocht en afvalstoffen uit ons lichaam afgevoerd op een heel natuurlijke manier. Behandeld wordt o.a. cellulitis, cholesterol, bindweefsel versteviging, oedeem, lipoedeem, collageen, huidverbetering.

De juiste filosofie voor lichaam en geest!

Fase 4. Voeding: Een lifestyle programma koolhydraten gescheiden eten van eiwitten is het doel. De spijsvertering wordt eenvoudig gemaakt zodat vetten verbeterd worden opgenomen. Omdat het metabolisme eenvoudig gemaakt wordt. o.a. Hart en vaatziektes -overgewicht worden hierdoor verminderd. Ph waardes in het lichaam worden hersteld zodat men een verbetering krijgt in de zuurgraad balans. Het Maxuvite concept heeft gegarandeerde resultaten. Zie de foto’s van mensen die de behandeling hebben gevolgd op de website www.maxuvite.nl Allemaal hebben ze een gezonder gevoel in het lichaam, een mooiere huid, een strakker lichaam, meer vetverbranding, verbetering van de bloedcirculatie, celvernieuwing, afvoer van afvalstoffen, zuurstofrijker weefsel en ga zo maar door. “De resultaten zijn verbluffend met deze vorm van bewegen”.

Snel, effectief en comfortabel.

Dat is waar het Maxuvite gezondheid concept voor staat!”

Voor wie?
Voor mensen met hardnekkige probleemzones, die zonder zweet een mooier figuur wensen.

Waar?
Buik, dijen, flanken (zgn. lovehandles)

Hoe
D.m.v. van EMS en de Maxuvite wordt zonder schade aan bindweefsel, bloedvaten, spieren en zenuwen het vetweefsel afgebroken.

Gevolg
De inhoud (triglyceriden) van de vetcel komt vrij en wordt via lymfe en vaatstelsel naar de lever getransporteerd en verlaat op natuurlijke wijze het lichaam. De lever herkent triglyceriden en zorgt voor afbraak daarvan.