Ans van den Hoogen

Beweging – complementair  Coach / Geneeskundig orthomoleculair therapeut.

Als therapeut en coach begeleid ik jou op weg naar een leven, waarin jij volledig in je kracht staat. Met een leefstijl en gezondheid die bij je past. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn. Samen gaan we oude gewoonten, die jou niet meer vooruit helpen, ombuigen tot nieuwe gewoonten met de juiste gezondheid en voedingsadviezen met behulp van de Body Analyst scan.

Door mijn ervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, ben ik er van overtuigt dat onze voeding een allesbepalende rol heeft waar het gaat om gezond te worden, te zijn en te blijven. Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende.

Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Wat kan ik voor jou betekenen.

Ben objectief,  communiceer effectief.  Heb100% aandacht voor jou en ben nieuwsgierig naar jou doelstelling. Ben empathisch en betrouwbaar. Sta daarnaast positief in het leven en blijf mezelf ontwikkelen om op de hoogte te blijven.

Meer weten over mij?

Vanaf 1985 ben ik actief in de wereld van gezondheid en wellness.

Ik begon met een fitnesscentrum en dansschool. In de ruim 30 jaar ervaring met dans, fitness, wellness, personal coaching, workshops over bewegingsvormen en opleidingen aan collega’s heb ik de ontwikkelingen op de voet gevolgd. In 1991 kwam voor mij de focus meer op voedingssupplementen en de begeleiding van recreatieve sporters te liggen. Dit om de sporter op een gezonde manier op weg te helpen in de steeds grotere jungle van voeding in combinatie met proteïne en weight gainers.

Hiervoor schreef ik de eerste handleiding voedingssupplementen voor sportvoeding in combinatie met training. In het voortschrijdend proces met de ervaringen bleven we vernieuwen, verbeteren en optimaliseren wat resulteert in het Maxuvite Gezondsheidsconcept.

Inmiddels is Maxuvite uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij het concept door specialisten op maat gebruikt en toegespitst wordt. Een van de onderdelen van Maxuvite is de Body Analyst scan.  Door mijn ervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, ben er van overtuigt dat onze voeding een allesbepalende rol heeft waar het gaat om gezond te worden, te zijn en te blijven.

Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende. Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Om snel en effectief in shape te kunnen komen zijn de Body Analyst scan en het Maxuvite health concept, indien juist ingezet goede en onmisbare hulpmiddelen. Ze geven je de unieke mogelijkheid een goed begin te maken naar een gezondere levensstijl. Een rode draad bij het vinden van een gezonde levensstijl voor jezelf of voor een cliënt.

Op dit moment geef ik begeleiding aan mensen die getest willen worden op hun gezondheid met de Body Analyst Scan. Die er een gezonde leefstijl op na willen houden dit kan zijn medewerkers op de werkvloer, maar ook de sporter in de gym. De topsporter of de recreant die net iets meer wil.

Ik wens je veel succes, voldoening en plezier bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.

Meer info: Hoogstraat 348 Eindhoven Tel : 0402514964

——————————————————

Onderstaand vind je een overzicht van mijn diversiteit van opleidingen en ervaringen die ik heb opgedaan. Ook de levenservaring opgedaan in de praktijk is natuurlijk van belang.

–  Opleiding molen beemden Veghel met dieet en voedingsleer.

-1985 tot 1994 Eigen gezondheids bewegings centrum met begeleiding van dieet en voeding voor de klant persoonlijk  of in groepsverband tot 200 personen. (Voor bedrijven)

Docent Personal trainer in voeding – gezondheid – dans – vormgeving.

Begeleiding van diverse topsporters in voeding en voedingssupplementen.

Gastdocent voor diverse opleidingen voor Aerobic en Jazz regio Brabant.

Reebok demoteam – Veronica TV zender ochtendgym met gezondheid presentatie.

-1994 Ondernemers diploma behaald, detailhandel voor gezondheid- sportartikelen dieet en sport voedingssupplementen.

-1999 mede voorzitter NPN labelen en etikettering voor sport voedingssupplementen

Opstellen van nieuwe richtlijnen voor De Leidraad boek voor wetgeving 1999  met beroepsorganisatie NPN.

-2003  De voedingsleer cursus van SEAG Stichting Educatie Aditieve Geneeswijze

Certificaat voedingsleer  SEAG behaald in september 2003

-2004 Tijdens deze opleidingen  2003/2004 boek geschreven voor sportvoeding en voedingssupplementen.

Eigen voedingssupplementenlijn    Maxuvite –  Boek   Voeding is goud waard.

Winkel ketens beleverd met voedingssupplementen en voedingssupplementen opleidingen verzorgt.

-2004/2011 Eigen ontwikkeling concept ontgiften ontzuring lichaam,  drainage en massage door middel van een kantelplaat,  concept voeding, crème en photon therapie.

-2010 Ontzuren ontgiften certificaat / dermatologie certificaat.

-2011 – 2012  HBO Medische basis kennis. Diploma

-2012- Lymphe drainage massage met alle toepassingen

-2009 -2012 Eigen bedrijf  in een centrum met praktijk gedeelte voor behandelingen met advies  voeding  – ontzuring  – beweging  –  massage. Maxuvite gezondheid CONCEPT

-2013 – 2014 Ortho linea Orthomoleculaire geneeskunde Diploma

2014 – 2015 Con Amore Bachelor opleiding Medische HBO Diploma

-2015 Con Amore PSBK  Psychosociale Basiskennis Cum Laude geslaagd

-2016  Ontwikkeling Body Analyst scan versie 4.7 met energetische testapparatuur.

2017 / 2018 Boek geschreven Body Analyst scan voor medische begeleiding

2019 Boek geschreven voor de personal coach als begeleiding voor zijn of haar clienten maar ook voor de persoon die gezond bezig wil zijn.

-2020 – Heden Begeleiding van mensen die getest willen worden op hun gezondheid met de Body Analyst Scan. Die er een gezonde leefstijl op na willen houden dit kan zijn medewerkers op de werkvloer, maar ook de sporter in de gym. De topsporter of de recreant die net iets meer wil.