Stappenplan gewichtsverlies

 1. Neem de verantwoordelijkheid voor jou gewicht
  Veel mensen ontkennen, tegen beter weten in dat ze een gewichtsprobleem hebben! Wees je bewust dat je verhoogde gezondheidsrisico’s loopt en dat jijzelf de enige bent die daar iets aan kan doen. Dus neem meer verantwoordelijkheid voor jouzelf maar ook voor diegenen die jou naasten zijn.
 2. Zorg dat je goed gemotiveerd bent
  Kies bewust het tijdstip dat je aan jou situatie structureel wat kan veranderen. Wanneer je besluit om af te vallen, bedenk dat je dit streven pas over een langere periode kunt bereiken. Immers het volgen van een verkeerde levensstijl met als gevolg overgewicht, kun je niet in een periode van enkele weken corrigeren.
 3. Laat je informeren over het Maxuvite concept
  Maak vrijblijvend een afspraak om je door de Maxuvite consulent uitgebreid te laten informeren over het unieke concept. Een van onze specialisten neemt ruimschoots de tijd om jou voor te lichten over alle onderdelen van het concept en wat voor jou persoonlijk het beste zou kunnen zijn.
 4. Stel realistische doelen, voorkom frustratie
  Om de behandeling van overgewicht cliënten succesvol te laten verlopen is het van belang om aan het begin van het traject geen overspannen doelen te stellen. Uw Maxuvite consulent kan samen met jou op basis van ervaringscijfers een realistisch verwachtingspatroon stellen. Onze ervaring leert, dat de kans om realistische gestelde doelen te behalen vele malen hoger ligt en dat daardoor frustraties worden vermeden. Ook de motivatie om het behaalde succes te behouden zal dan veel groter zijn.
 5. Verander jou eetgewoonten, maar het moet wel leuk blijven
  Maxuvite is geen dieet, maar een bewustwordingsproces over gezonde voeding c.q. levensstijl. De afgelopen jaren zijn in ieder voedingspatroon onbewust minder goede gewoonten ingeslopen. De Maxuvite consulent helpt u deze onbewuste verkeerde voeding te veranderen in bewuste goede voeding. Het uiteindelijke doel is om u via deze gedragsverandering van drie gezonde maaltijden in combinatie met 2 tot 3 tussendoortjes per dag te laten genieten.
 6. Gebruik eventuele extra voedingssupplementen ter ondersteuning
  Gebruik van een extra voedingssupplement kan in sommige situaties een extra steun in de rug betekenen. Maxuvite beschikt over een aantal voedingssupplementen die een uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing hebben. Er zijn producten die de eetlust remmen, de vetverbranding extra stimuleren of een preparaat dat de suikerspiegel reguleert waardoor de behoefte aan zoetigheid afneemt. Jou Maxuvite consulent kan jou ook over dit onderwerp nader behulpzaam zijn.
 7. Beweging is belangrijk
  Het ontbreken van voldoende beweging is bijna altijd een belangrijke co-factor bij obese cliënten. Dit heeft vaak tot gevolg, dat via de voeding te veel energie in het lichaam binnen komt zonder dat deze energie verbrand wordt. Door de aanwezigheid van speciale apparatuur en de Maxuvite consulent kunnen wij een aangepast bewegingsprogramma samenstellen.