Persoonlijk afslank advies

Een persoonlijk Afslank advies

Wilt je afvallen? Dan ben je gebaat bij een goed en deskundig advies.                                                                                                                 In Eindhoven en onze andere filialen ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Omdat ieder mens weer anders is, heeft ook iedereen een andere behoefte wat het juiste behandelplan met de juiste voeding betreft. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden. Verantwoord afslanken met het Maxuvite concept doet je dan ook volgens het Totaal Concept. Hiermee bereikt je jou doel zonder dat je een zwaar dieet hoeft te volgen of een intensief trainingsprogramma volgt.

Tijdens het periodieke consult worden de resultaten gemeten en besproken. We geven adviezen inzake voeding, uiteten gaan, feestjes etc.  Welke bewegingscombinatie past het beste. Maar bovenal zijn wij de steun en toeverlaat en stimuleren en motiveren jou in een wat moeilijkere periode.

Combinatie  Programma

Met het geven van de voedingsadviezen alleen, lost men het probleem van overgewicht alleen vaak niet op. Om alle voeding die wij binnen krijgen om te zetten in energie die vervolgens verbruikt wordt in de beweging is zeer belangrijk. Echter bij mensen met overgewicht is meestal ook de spiertonis verlaagd en kan het plotseling heftig sporten alleen maar negatief werken. Het is daarom aan te raden om een goed bewegingsplan op te stellen, dit in samenwerking met de EMS behandelingen, infra slim light, infra pads, infra deken met de slimming wave Maxuvite. Het total body work out programma van Maxuvite. Laat jouzelf goed advies geven!

Voedingssupplementen

Gebruik van voedingssupplementen kan worden geraadpleegd om direct de eigen vetten aan te spreken en de vetvrije massa in tact te laten. Er is een grote diversiteit aan producten, doch Maxuvite baseert zich uitsluitend op die producten die een wetenschappelijke onderbouwing hebben. Juist door het brede aanbod is het belangrijk dat jou advies op de situatie afgestemd is. Bijv. vetverbranding, eetlustremmers en of een preparaat dat de suikerspiegel reguleert waardoor de behoefte aan zoetigheden afneemt.

 

Te dikke buik? Teveel gegeten? Opgeblazen gevoel? Niet lekker in je vel?

Gewichtsverlies en ontgiften was nog nooit zo gemakkelijk laat je adviseren!