Wave Mx3

  • Wil jij afrekenen met je cellulite cellulitis?
  • Of een paar andere plekken van je lijf wat strakker?
  • Zoals een platte buik met een mooie huid?
  • Mooie slanke benen en billen?

Met de Wave Mx3 kantelplaat Maxuvite val je precies daar af waar jij dat wilt.

 

 

 

 

 

 

 

HZ = Massage intensiteit.

De  Wave Mx3  kantelplaat zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest voor een vitaler gevoel en daarnaast een mooier uiterlijk. Vet verbranden, cellulite bestrijden, een ontspannen massage of een totale workout. Op een eenvoudige manier kan iedereen snel, effectief, comfortabel met minimale inspanning duidelijk merkbaar snel resultaat behalen.

 

             

Optimalere vetverbranding

Het Kantelplatform wordt wel de afslankmethode van de éénentwintigste eeuw genoemd. De prikkel op het bindweefsel en spierweefsel is zo hoog dat spier/bindweefsel geactiveerd worden om zichzelf te regenereren zodat een mooiere gladde huid zichtbaar wordt. En cellulite en cellulitis verminderen. De spier contouren verhogen!

Door speciale massageoefeningen kunnen ook specifieke probleemgebieden plaatselijk worden aangepakt.

Body contour

Gewicht verliezen is niet altijd hetzelfde als vetverbranding. Door het trainen met de Slimming Wave Mx3 worden uw spieren sterker (waar door ze toenemen in gewicht) en ook uw botdichtheid neemt toe. Omdat spieren meer vet verbranden, verkrijgt u vetreductie en gaat u er afgetraind uit zien. U krijgt een mooie belijning van het lichaam, meer body contour. Kortom een mooier figuur.

Massage en beauty

Dankzij de vochtafdrijvende effecten die optreden bij lagere frequenties krijgt de huid een betere tekening. Doordat de vetcel wordt gemasseerd verdrijft men het overtollige vet en vocht. De tintelingen die worden afgegeven aan de huid zorgen ervoor dat er meer keratine (belangrijk bestanddeel van een gezonde huid) wordt geproduceerd. Het strakker worden van de huid draagt bij tot een mooiere uitstraling en een vitaler gevoel.

Cellulite

Massage oefeningen op de Wave Mx3 maakt de verklevingen los, met als gevolg meer beweeglijkheid tussen de weefsellagen. Cellulitis vermindert doordat de verstrengeling van bindweefsel en vetweefsel vermindert. Het bindweefsel wordt versterkt dat ook het huidbeeld diepgaand verbetert. Met behulp van het comfort pakket kunt u vrijwel alle lichaamsdelen losschudden, masseren en trainen. Een massage kan men door de instelmogelijkheden optimaal beleven.

Vitaliteit

Tijdens de work out zijn de spieren optimaal actief. Het gevolg daarvan is een sterke stijging van de doorbloeding en zorgt voor een beter transport van afvalstoffen waardoor men sneller herstelt en zich fitter voelt. We reinigen ons lichaam zonder enige moeite. Dit werkt niet alleen preventief tegen bijvoorbeeld ontstekingen, het verhoogt ook de vitaliteit en de weerstand. In combinatie met een beter hormonaal profiel (een hoger testosteron- en serotonine niveau) zorgt dit voor een prettiger gevoel en een betere concentratie.