Ontwikkeling Concept

Ans van den Hoogen is geen onbekende in de fitness wereld. Is orthomoleculair geneeskundige en  staat al jaren aan het roer van een gezond bedrijf.   Met haar ervaring van 30 jaar is het haar gelukt een uniek concept te ontwikkelen dat voor iedereen individueel op elk gebied werkt.  

Ans vertelt over haar nieuwe concept: “Ik heb in al die jaren veel gezien op het gebied van gezonder leven en afslanken. Vroeger moest daar hard voor getraind worden. Nu in deze tijd kan het door technologisch inzicht en kennis op een andere manier. Op basis hiervan heb ik een aantal zaken samengevoegd in het nieuwe Maxuvite gezondheid concept. Dit concept geeft fantastische resultaten, nu al werkt men ermee in binnen- en buitenland. 

Hét concept met de juiste apparatuur, de juiste filosofie en het belangrijkst met geweldige resultaten.

Het concept gaat van de schoonheid van binnen uit. Het in balans brengen van het lichaam, de ontgifting  op gang brengen en verzuring neutraliseren. Alles  in combinatie met een relaxed en welbehagen gevoel. Niet hard trainen, maar op een lekkere gezonde manier bezig zijn. Een weldaad voor lichaam en geest met gerichte resultaten voor de gezondheid; vet wordt verminderd en het algehele welbehagen gaat omhoog. Maxuvite heeft dat allemaal in zich de 3-in-1 behandeling

Wellness, Beauty en Health komen samen in Maxuvite.

De combinatie behandelingen bestaan uit 3 stappen: 

EMS INFRA ROOD PADS

BINDWEEFESEL MASSAGE en

VOEDENDE CRÉME S   

dit alles zorgt voor een verbluffend resultaat. “Het idee is heel eenvoudig en weinig belastend.

Een mooiere huid en een strakker lichaam creëer je met 2x per week 60 minuten.

EMS infra rood masseert doelgericht het met pads belegde bindweefsel. De soepele pads zorgen ervoor dat het bindweefsel wordt gedraineerd of werken in de diepte. De gefaseerde EMS infra rood techniek en  de Maxuvite kantelplaat bindweefselmassage.  In combinatie met voedende crèmes  ontgiften, verbeteren de doorbloeding en geven een ontspannen  en een welbehagen gevoel.  Alles is speciaal ontworpen  om maximale resultaten te behalen bij het behandelen van het cardio vaculaire systeem, cellulites en lymfvaten. Om nog beter het vet vocht en afvalstoffen te kunnen draineren. Het zijn verschillende apparaten met verschillende technieken die worden ingezet voor dit concept.    

De juiste filosofie voor lichaam en geest!

 Zowel voor de vrouw als de man zijn de behandelingen

Het Maxuvite concept heeft gegarandeerde resultaten. Ans toont ons foto’s van mensen die de behandeling hebben gevolgd: allemaal hebben ze een mooiere huid en een strakker lichaam door vetverbranding, verbetering van de bloedcirculatie, celvernieuwing, afvoer van afvalstoffen, zuurstofrijke weefsel cellen en ga zo maar door. “De resultaten zijn verbluffend met deze vorm van bewegen. Snel, effectief en comfortabel; dat is waar het Maxuvite gezondheid concept voor staat!”

Snel, Effectief, Comfortabel