Contact /Over ons

Meer informatie over het Maxuvite afslankconcept ?

Hoofdfiliaal Maxuvite
Hoogstraat 348
5654NJ Eindhoven
Telefoon 040-2571020
E- mail: info@Maxuvite.nl

Over Ons:

Mijn naam is Ans van den Hoogen en ben beweging, voeding en orthomoleculaire therapeut. Heb een eigen concept ontwikkeld  Maxuvite een gezondheid en afslank concept waar je terecht kunt voor de juiste voedingsadviezen met behulp van de Body Analyst scan, een therapeutische drainage met de EMS,  Cryolipolyse vet bevriezen en afslank behandelingen.

Reeds vanaf 1981 ben ik actief in de wereld van gezondheid en wellness. Ik begon met een fitnesscentrum en dansschool. In de ruim 30 jaar ervaring met dans, fitness, wellness, personal coaching, workshops over bewegingsvormen en opleidingen aan collega’s heb ik de ontwikkelingen op de voet gevolgd.

In 1991 kwam voor mij de focus meer op voedingssupplementen en de begeleiding van recreatieve sporters te liggen. Dit om de sporter op een gezonde manier op weg te helpen in de steeds grotere jungle van voeding in combinatie met proteïne en weight gainers. Hiervoor schreef ik de eerste handleiding voedingssupplementen voor sportvoeding in combinatie met training.

In het voortschrijdend proces met de ervaringen bleven we vernieuwen, verbeteren en optimaliseren wat resulteert in het Maxuvite Gezondsheidsconcept. Inmiddels is Maxuvite uitgegroeid tot een professionele organisatie waarbij het concept door specialisten op maat gebruikt en toegespitst wordt.

Een van de onderdelen van Maxuvite is de Body Analyst scan Door mijn ervaring en de opleidingen die ik gevolgd heb, ben er van

overtuigt dat onze voeding een allesbepalende rol heeft waar het gaat om gezond te worden, te zijn en te blijven. Het is van groot belang dat er gekeken kan worden naar hoe iemand er lichamelijk voor staat. Sporten alleen is dus niet voldoende.

Mijn visie op preventieve gezondheidszorg is dat er met een goede verzorging, voeding en gezonde leefstijl veel ongemakken die door een verkeerde leefstijl ontstaan zijn met behulp van de juiste begeleiding en motivatie omkeerbaar gemaakt worden.

Ook de nieuwste technieken mochten niet uitblijven bij het Maxuvite concept. De Cryolipolyse vet bevriezen plaatselijk. Om snel en effectief in shape te kunnen komen. De Body Analyst scan  en het Maxuvite health concept zijn hier, indien goed ingezet goede en onmisbare hulpmiddelen bij.

Ze geven je de unieke mogelijkheid een goed begin te maken naar een gezondere levensstijl. Een rode draad bij het vinden van een gezonde levensstijl voor jezelf of voor een cliënt.  Ik wens je veel succes, voldoening en plezier bij het vinden van de juiste lichamelijke balans.

Ans van den Hoogen