Resultaten

Resultaat
Na een kuur behandeling voelt u zich strakker in uw vel.

Het is belangrijk u goed te laten informeren!

 Een goede conditie, een perfect figuur, gladde huid, geen vetrolletjes, wie wil dat niet?

Het kost veel tijd, training en uithoudingsvermogen om lichamelijk fit te blijven en je figuur intact te houden, vooral als de jaartjes gaan meetellen. De dagelijkse beslommeringen, een drukke baan, veeleisende kinderen, alles slokt je tijd op en laat meestal weinig ruimte voor andere dingen. Er zou een manier moeten zijn om aan je figuur te kunnen werken. Er is een perfecte oplossing voor mensen die er goed uit willen zien met zo weinig mogelijk moeite. Maxuvite ontwikkelde een systeem waardoor met behulp van de moderne elektronen EMS infra pads een bindweefsel massage in combinatie met een spiertraining / bindweefselmassage wordt bereikt die volledig met natuurlijke bewegingen overeenkomen.

Plaatselijk afslanken

De EMS afslankmethode kent zeer uitgebreide toepassingen en is o.a. te gebruiken voor versteviging van buik billen bovenbenen, houdings verbetering, relaxatie etc.. De werking is even simpel als effectief: via impulsen, die door contact pads naar de gewenste zones worden gezonden, wordt het bindweefsel gemasseert en de spieren aangespannen. De EMS combinatie afslankmethode kan naar behoefte worden ingesteld en met haar 20-pads verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd behandelen. In een behandeling van tussen de 30 minuten en een uur kan bindweefsel gemasseert worden en een spier tot liefst vijftienhonderd maal geactiveerd worden zonder dat de cliënt zichzelf hoeft in te spannen, wat met normaal oefenen nooit kan worden bereikt. Het gevolg is een betere doorbloeding van de huid, en verhoogde vet verbranding, een gladdere en strakkere huid en stevige spieren. En dat alles zonder een centje pijn. Stimulatie, contractie en relaxatie van het juiste bindweefsel en de juiste spieren, ziedaar het hele recept met als snel een verbluffend resultaat een gezond en goed verzorgd lichaam.

Na 3 weken resultaat

Mensen die willen afvallen zullen zien dat met een life style programma(nog beter bewust en met mate gaan eten) in combinatie met het Maxuvite concept EMS afslank methode met massage het proces aanzienlijk versnelt. Reeds na drie weken zijn de resultaten duidelijk waarneembaar. Het is ook ideaal om na een zwangerschap weer in vorm te komen. De behandeling vindt twee keer in de week plaats. Door de combinatie behandelingen wordt het omliggend vetweefsel afgebroken en via de lymfvaten op natuurlijke wijze afgevoerd. Reeds na een behandeling bent u enkele centimeters kwijt, precies op die plaatsen waar u dat wilt. En bovendien met blijvend effect. Dus aarzel niet, het is toch mogelijk in een relatief korte tijd een beter figuur te krijgen.